+389 71 235 572 +389 75 811 411
info@sportesa.mk

За нас

Келме конечно дојде во Македонија благодарение на компанијата Спортеса ДОО, увозник и генерален застапник на брендот Келме за македонскиот пазар.

Додека другите инвестираат во големи реклами, Келме инвестира во квалитетот на самиот производ верувајќи дека најдобра реклама е добар производ кој сам за себе зборува.

Нашата задача е да ви помогнеме да донесете правилна одлука и да верувате во некој од нашите производи.

Запознавајќи се со брендот Келме, сигурни сме дека вие и вашите пријатели ќе се придружите на на клубот на навивачи и корисници на Келме.

Она што со сигурност можеме да го кажеме е најдобриот однос помеѓу квалитетот и цената. Цените се разликуваат во зависност од намената на производот, односно од изборот на материјали и технологија на производство на производи.

Ве советуваме да изберете по намена, а не според цената, да ни кажете во кој спорт играте, а ние ќе ви помогнеме да го направите вистинскиот избор.