+389 71 235 572 +389 75 811 411
info@sportesa.mk

Начини на плаќање

Ви овозможуваме да го платите одбраниот производ со:

  • Еднократно плаќање со платежните картички VISA, MasterCard, Maestro и Diners Club од било која банка во и надвор од Македонија

  • во готово (при испораката на нарачката на адресата за испорака)

  • вирманско плаќање со општа уплатница или со Интернет банкарство

  • Paypal

Плаќање при испорака на нарачката:

Оваа опција ви овозможува да нарачате производ и при самата испорака на дадената адреса да го извршите плаќањето. Плаќањето при испорака на соодветната адреса се извршува исклучиво во готово. Во случај да примачот не е во состојба да ја прими пратката на наведената адресата, курирот е должен да остави известување за пратката.

Поврат на средства

Во случај да не сте задоволни од доставената роба, имате право на замена на производ во ист износ, или поврат на средствата во полн износ во рок од 14 дена од направеното купување.

Ве молиме приложете го вашиот број на нарачка кога ќе иницирате замена на продизвод или поврат на средства.

Вирманско плаќање со општа уплатница или со интернет банкарство:

Кога вашиот избор на плаќање е преку интернет банкарство, на вашата еmail адреса ќе добиете фактура со сите потребни информации за плаќањето, вклучувајќи го и бројот на сметката на која што треба да се уплати сумата од нарачката.
Потоа можете да ја извршите уплатата преку Интернет банкарството доделено од вашата банка или на редовниот начинот со општа уплатница во најблиската банка или пошта.
По приемот на уплатата, ние ќе ви ги испратиме нарачаните производи на наведената адресата за испорака.