+389 71 235 572 +389 75 811 411
info@sportesa.mk

Начин на испорака

Начин на испорака

Цената за испораката е 100ден. за вкупна нарачка до 2.500ден., над 2.500ден. испораката е бесплатна.

Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.
Испорачувањето на нарачките се врши од пон-пет од 09-17ч. и саб. 10-15ч.

Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.

 

Други информации околу испораката

Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни. Нарачателот е должен при приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи оштетувања. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци веднаш да се пријави на лицето кое ја доставува пратката.

Сите пратки се осигурани од губење и оштетување при испорака до секоја адреса. При превземањето на пратката нарачателот е должен да ја потпише и испратницата од доставувачот и да задржи еден од примероците за себе како потврда за превземањето.

За сите други информации контактирајте не на телефонскиот број +389 71 235 572 или +389 75 811 411 или преку email info@sportesa.mk