Сериски број: 3801241

Шушкавец

  • Материјал: 100% Најлон
  • Бренд : KELME
  • Перење: До 40°

Цена 2,490 ден

Исчисти
Брза достава

Бесплатна над 2.999ден.

Бесплатна замена

во рок од 7 дена

Гарантиран квалитет

без компромис

Повеќе инфо

  • Материјал: 100% Најлон
  • Бренд : KELME
  • Перење: До 40°