Сериски број: 3801245

Тренерка – долен дел

  • Материјал: 100% Полиестер
  • Бренд : KELME
  • Ногавици: Долги
  • Перење: На 30

Цена 1,590 ден

Исчисти
Брза достава

Бесплатна над 2.500ден.

Бесплатна замена

во рок од 7 дена

Гарантиран квалитет

без компромис

Повеќе инфо

  • Материјал: 100% Полиестер
  • Бренд : KELME
  • Ногавици: Долги
  • Перење: На 30