Сериски број: 3871311

Тренерка – долен дел (тренинг)

  • Материјал: 90% Полиестер 10% Спандекс
  • Бренд : KELME
  • Ногавици: Долги
  • Перење: На 40°

Цена 2,140 ден

Исчисти
Брза достава

Бесплатна над 2.500ден.

Бесплатна замена

во рок од 7 дена

Гарантиран квалитет

без компромис

Повеќе инфо

  • Материјал: 90% Полиестер 10% Спандекс
  • Бренд : KELME
  • Ногавици: Долги
  • Перење: На 40°