Сериски број: K15Z247

Дрес маркер – детски

  • Материјал: 100% Полиестер
  • Бренд : KELME
  • Перење: До 40°

Цена 390 ден

Исчисти
Брза достава

Бесплатна над 2.500ден.

Бесплатна замена

во рок од 7 дена

Гарантиран квалитет

без компромис

Повеќе инфо

  • Материјал: 100% Полиестер
  • Бренд : KELME
  • Перење: До 40°