Сериски број: 3883021

Дрес сет за кошарка – детски

  • Материјал: 100% Полиестер
  • Бренд : KELME
  • Крагна: кружна – ниска
  • Ракави: Кратки
  • Перење: До 40°

Цена 1,290 ден

Исчисти
Брза достава

Бесплатна над 2.500ден.

Бесплатна замена

во рок од 7 дена

Гарантиран квалитет

без компромис

Повеќе инфо

  • Материјал: 100% Полиестер
  • Бренд : KELME
  • Крагна: кружна – ниска
  • Ракави: Кратки
  • Перење: До 40°