Сериски број: 3591347

Шорцеви

 • Материјал: 100 %Полиестер
 • Бренд : KELME
 • Ногавици: Кратки
 • Перење: На 30°

Цена 1,240 ден

Исчисти
Брза достава

Бесплатна над 2.500ден.

Бесплатна замена

во рок од 7 дена

Гарантиран квалитет

без компромис

Повеќе инфо

 • Материјал: 100 %Полиестер
 • Бренд : KELME
 • Ногавици: Кратки
 • Перење: На 30°

Материјали

 • Материјал

  100% Полиестер