Сериски број: 871002

Маица со кратки ракави

  • Материјал: 100 %Полиестер
  • Бренд : KELME
  • Крагна: кружна – кратка
  • Ракави: Кратки
  • Перење: 30°

Цена 940 ден

Исчисти
Брза достава

Бесплатна над 2.500ден.

Бесплатна замена

во рок од 7 дена

Гарантиран квалитет

без компромис

Повеќе инфо

  • Материјал: 100 %Полиестер
  • Бренд : KELME
  • Крагна: кружна – кратка
  • Ракави: Кратки
  • Перење: 30°