Сериски број: K16XLQC021

Падобран за трчање

  • Материјал: 100% Полиестер
  • Бренд : KELME

Цена 850 ден

Исчисти
Брза достава

Бесплатна над 2.500ден.

Бесплатна замена

во рок од 7 дена

Гарантиран квалитет

без компромис

Повеќе инфо

  • Материјал: 100% Полиестер
  • Бренд : KELME