Сериски број: 55904

Патики

Патики Футсал – Elite

Цена 3,600 ден

Исчисти
Брза достава

Бесплатна над 2.500ден.

Бесплатна замена

во рок од 7 дена

Гарантиран квалитет

без компромис

Повеќе инфо

Патики Футсал – Elite