Сериски број: 3801382

Маица поло

  • Материјал: 100% Памук
  • Бренд : KELME
  • Крагна: Кружна
  • Ракави: Кратки
  • Перење: На 30°

Цена 1,940 ден

Исчисти
Брза достава

Бесплатна над 2.500ден.

Бесплатна замена

во рок од 7 дена

Гарантиран квалитет

без компромис

Повеќе инфо

  • Материјал: 100% Памук
  • Бренд : KELME
  • Крагна: Кружна
  • Ракави: Кратки
  • Перење: На 30°