Сериски број: 9886405

Ракавици

  • Материјал: 100% Полиестер
  • Бренд : KELME
  • Перење: 30°

Цена 1,190 ден

Исчисти
Брза достава

Бесплатна над 2.999ден.

Бесплатна замена

во рок од 7 дена

Гарантиран квалитет

без компромис

Повеќе инфо

  • Материјал: 100% Полиестер
  • Бренд : KELME
  • Перење: 30°