Сериски број: 9881406

Ракавици

  • Материјал: 75% Најлон 25% Памук
  • Бренд : KELME

Цена 450 ден

Исчисти
Брза достава

Бесплатна над 2.500ден.

Бесплатна замена

во рок од 7 дена

Гарантиран квалитет

без компромис

Повеќе инфо

  • Материјал: 75% Најлон 25% Памук
  • Бренд : KELME