Сериски број: 9893020

Ранец

  • Материјал: 100% Полиестер
  • Бренд : KELME
  • Величина: Free Size
  • Димензии 32*17*45,6 cm

Цена 1,990 ден

Исчисти
Брза достава

Бесплатна над 2.500ден.

Бесплатна замена

во рок од 7 дена

Гарантиран квалитет

без компромис

Повеќе инфо

  • Материјал: 100% Полиестер
  • Бренд : KELME
  • Величина: Free Size
  • Димензии 32*17*45,6 cm