Сериски број: 9876003

Ранец

  • Материјал: 100% Полиестер
  • Бренд : KELME
  • Величина: Free Size
  • Димензии 30*17*47 cm

Цена 1,690 ден

Исчисти
Брза достава

Бесплатна над 2.999ден.

Бесплатна замена

во рок од 7 дена

Гарантиран квалитет

без компромис

Повеќе инфо

  • Материјал: 100% Полиестер
  • Бренд : KELME
  • Величина: Free Size
  • Димензии 30*17*47 cm