Сериски број: 9886117

Топка за фудбал

  • Материјал: PU
  • Бренд : KELME
  • Начин на изработка: Хибридно

Цена 2,990 ден

Исчисти
Брза достава

Бесплатна над 2.500ден.

Бесплатна замена

во рок од 7 дена

Гарантиран квалитет

без компромис

Повеќе инфо

  • Материјал: PU
  • Бренд : KELME
  • Начин на изработка: Хибридно