Сериски број: 9876007

Торба за тренинг

  • Материјал: 100% Полиестер
  • Бренд : KELME
  • Величина: Free Size
  • Димензии 55*26*30 cm

Цена 2,490 ден

Исчисти
Брза достава

Бесплатна над 2.500ден.

Бесплатна замена

во рок од 7 дена

Гарантиран квалитет

без компромис

Повеќе инфо

  • Материјал: 100% Полиестер
  • Бренд : KELME
  • Величина: Free Size
  • Димензии 55*26*30 cm