Сериски број: 3892351

Тренерка – горен дел (женска)

  • Материјал: 100% Полиестер
  • Бренд : KELME
  • Крагна: Висока
  • Ракави: Долги
  • Перење: На 30°

Цена 2,490 ден

Исчисти
Брза достава

Бесплатна над 2.500ден.

Бесплатна замена

во рок од 7 дена

Гарантиран квалитет

без компромис

Повеќе инфо

  • Материјал: 100% Полиестер
  • Бренд : KELME
  • Крагна: Висока
  • Ракави: Долги
  • Перење: На 30°