Сериски број: 871004

Тренерка – долен дел

  • Материјал:80 %Памук, 20% полиестер
  • Бренд : KELME
  • Ногавици: Долги
  • Перење: 30°

Цена 2,140 ден

Исчисти
Брза достава

Бесплатна над 2.999ден.

Бесплатна замена

во рок од 7 дена

Гарантиран квалитет

без компромис

Повеќе инфо

  • Материјал:80 %Памук, 20% полиестер
  • Бренд : KELME
  • Ногавици: Долги
  • Перење: 30°