Сериски број: K15Z411

Тренерка – долен дел

  • Материјал: 100 %Полиестер
  • Бренд : KELME
  • Ногавици: Долги
  • Перење: На 30°

Цена 1,640 ден

Исчисти
Брза достава

Бесплатна над 2.500ден.

Бесплатна замена

во рок од 7 дена

Гарантиран квалитет

без компромис

Повеќе инфо

  • Материјал: 100 %Полиестер
  • Бренд : KELME
  • Ногавици: Долги
  • Перење: На 30°