Сериски број: 3881338

Тренерка – долен дел

  • Материјал: 88% Памук, 12% полиестер
  • Бренд : KELME
  • Ногавици: Долги
  • Перење: 30°

Цена 2,190 ден

Исчисти
Брза достава

Бесплатна над 2.500ден.

Бесплатна замена

во рок од 7 дена

Гарантиран квалитет

без компромис

Повеќе инфо

  • Материјал: 88% Памук, 12% полиестер
  • Бренд : KELME
  • Ногавици: Долги
  • Перење: 30°