Сериски број: 3771200

Тренерки комплет

  • Материјал: 100% Полиестер
  • Бренд : KELME
  • Крагна: Кружна – Висока
  • Ракави: Долги
  • Перење: До 40°

Цена 3,590 ден

Исчисти
Брза достава

Бесплатна над 2.500ден.

Бесплатна замена

во рок од 7 дена

Гарантиран квалитет

без компромис

Повеќе инфо

  • Материјал: 100% Полиестер
  • Бренд : KELME
  • Крагна: Кружна – Висока
  • Ракави: Долги
  • Перење: До 40°