Сериски број: 3873007

Дрес сет голмански – детски

 • Материјал: 100 %Полиестер
 • Бренд : KELME
 • Крагна: V – ниска
 • Ракави: Долги
 • Ногавици: Кратки
 • Перење: До 40°

Цена 1,740 ден

Исчисти
Брза достава

Бесплатна над 2.500ден.

Бесплатна замена

во рок од 7 дена

Гарантиран квалитет

без компромис

Повеќе инфо

 • Материјал: 100 %Полиестер
 • Бренд : KELME
 • Крагна: V – ниска
 • Ракави: Долги
 • Ногавици: Кратки
 • Перење: До 40°