Сериски број: 3801095

Дрес сет

 • Материјал: 100 %Полиестер
 • Бренд : KELME
 • Крагна: V – ниска
 • Ракави: Кратки
 • Перење: До 40°

Цена 1,490 ден

Исчисти
Брза достава

Бесплатна над 2.500ден.

Бесплатна замена

во рок од 7 дена

Гарантиран квалитет

без компромис

Повеќе инфо

 • Материјал: 100 %Полиестер
 • Бренд : KELME
 • Крагна: V – ниска
 • Ракави: Кратки
 • Перење: До 40°

Материјали

 • Материјал

  100 %Полиестер

 • Крагна

  V - ниска

 • Ракави

  Кратки

 • Перење

  До 40°