Сериски број: K15Z931

Штуцни – детски

  • Материјал: Најлон/памук/спандекс/
  • Бренд : KELME
  • Висина: Високи
  • Перење: До 60°

Цена 450 ден

Исчисти
Брза достава

Бесплатна над 2.500ден.

Бесплатна замена

во рок од 7 дена

Гарантиран квалитет

без компромис

Повеќе инфо

  • Материјал: Најлон/памук/спандекс/
  • Бренд : KELME
  • Висина: Високи
  • Перење: До 60°