Сериски број: 9876302

Чорапи

  • Материјал: 73% Вискоза 15%Памук 9%Најлон 3% Спандекс
  • Бренд : KELME
  • Висина: Ниски
  • Перење: До 60°

Цена 240 ден

Исчисти
Брза достава

Бесплатна над 2.500ден.

Бесплатна замена

во рок од 7 дена

Гарантиран квалитет

без компромис

Повеќе инфо

  • Материјал: 73% Вискоза 15%Памук 9%Најлон 3% Спандекс
  • Бренд : KELME
  • Висина: Ниски
  • Перење: До 60°