Сериски број: K15Z958

Чорапи

  • Материјал: 80% Памук 18,6% Полиестер 1,4% Спандекс
  • Бренд : KELME
  • Висина: Ниски
  • Перење: До 60°

Цена 170 ден

Исчисти
Брза достава

Бесплатна над 2.500ден.

Бесплатна замена

во рок од 7 дена

Гарантиран квалитет

без компромис

Повеќе инфо

  • Материјал: 80% Памук 18,6% Полиестер 1,4% Спандекс
  • Бренд : KELME
  • Висина: Ниски
  • Перење: До 60°