Сериски број: 9596317

Чорапи

  • Материјал: Најлон/полиестер/памук/спандекс/еластични влакна
  • Бренд : KELME
  • Висина: Полу-високи
  • Перење: До 60°

Цена 440 ден

Исчисти
Брза достава

Бесплатна над 2.500ден.

Бесплатна замена

во рок од 7 дена

Гарантиран квалитет

без компромис

Повеќе инфо

  • Материјал: Најлон/полиестер/памук/спандекс/еластични влакна
  • Бренд : KELME
  • Висина: Полу-високи
  • Перење: До 60°