Сериски број: K159

Шише за вода

  • Материјал: PP
  • Бренд : KELME
  • Големина: 700 ml

Цена 990 ден

Исчисти
Брза достава

Бесплатна над 2.500ден.

Бесплатна замена

во рок од 7 дена

Гарантиран квалитет

без компромис

Повеќе инфо

  • Материјал: PP
  • Бренд : KELME
  • Големина: 700 ml