Сериски број: 3801383

Шорцеви

  • Материјал: 4% Еластин, 96% памук
  • Бренд : KELME
  • Ногавици: Кратки
  • Перење: На 30°

Цена 1,490 ден

Исчисти
Брза достава

Бесплатна над 2.500ден.

Бесплатна замена

во рок од 7 дена

Гарантиран квалитет

без компромис

Повеќе инфо

  • Материјал: 4% Еластин, 96% памук
  • Бренд : KELME
  • Ногавици: Кратки
  • Перење: На 30°