Сериски број: K15S604-1

Шушкавец

  • Материјал: 100% Најлон
  • Бренд : KELME
  • Перење: 30°

Цена 2,390 ден

Исчисти
Брза достава

Бесплатна над 2.500ден.

Бесплатна замена

во рок од 7 дена

Гарантиран квалитет

без компромис

Повеќе инфо

  • Материјал: 100% Најлон
  • Бренд : KELME
  • Перење:  30°