+389 71 235 572 +389 75 811 411
info@sportesa.mk

Политика на поврат на средства

Во случај да не сте задоволни од доставената роба, имате право на замена на производ во ист износ, или поврат на средствата во полн износ во рок од 14 дена од направеното купување.

Ве молиме приложете го вашиот број на нарачка кога ќе иницирате замена на продизвод или поврат на средства.